Viccesen azt mondhatjuk, hogy “tűzesővel” indult az idei Advent Bordányban, hiszen a vasárnapi szinte egész napos esőzés mellett késő délután tűzzsonglőrök varázsolták el a Jótékonysági Vásárba kilátogatókat. Miközben esett az eső, a színpadon a Kalungu Ütőegyüttes produkciójával megkezdődött az ünnepre való hangolódás, az együttes műsorát a színpad előtt tűzzsonglőrök látványos bemutatója színesítette. 

Az első hétvégén színpadra lépett a Borostyán Dalkör is, akik karácsonyi dalcsokorral örvendeztették meg az esőnek is ellenálló közönséget.

A kellemetlen időjárást talán a forralt bor és a tea enyhítették kicsit, de a civil szervezetek, iskolai osztályok kipakolása is elvonta egy kicsit a figyelmet, és a kínált finomságok, érdekességek boldogságot csempésztek ebbe a komor napba.

Legközelebb december 5-én találkozhatnak a Bordányiak barátaikkal, ismerőseikkel a Park téren, amikor is a Haraszti Ádám Projekt műsorát láthatják majd. Őket az óvodások mikulásváró műsora követi majd, és természetesen ezt követően a Mikulás is ellátogat majd a térre.

Senki ne felejtse otthon a bögréjét és a régi tallérjait sem. Míg a bögrékbe ingyenesen töltenek majd forró italokat a GYIFÖ önkéntesei, addig a régi tallérokat az új karácsonyi valutára a talli-ra válthatják át díjmentesen.

Az első hétvégéről készült fotókat itt tekinthetik meg: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4715831391770169&type=3

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support