A TérZene elnevezésű zenei rendezvényen számos zenekar adott ingyenes koncertet Bordány különböző helyszínein: a Templomban, a Dózsa téren, az Óvodában, a Szent István téren és a Faluházban. A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség koncertről koncertre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

Az idei évet a Mórahalmi Fúvószenekar Újévi hangversenye nyitotta január 7-én a Faluházban. A kétrészes koncert Figedy: Magyar lovassági indulójával kezdődött és zárásként napjaink slágerei csendültek fel, mint Lady Gaga, Michael Jackson egy-egy zeneszáma, de a népszerű spanyol filmsorozat a, La Casa De Papel főcímdalát is hallották. Az idén június végéig még 12 alkalommal lesznek TérZene koncertek, ahol változatlanul a zenei sokszínűségre törekszünk. Figyeljék a helyi újságokat, valamint településünk facebook és weboldalát! Várjuk Önöket szeretettel!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support