A Településüzemeltetési Központ  munkatársai nagyon sokat dolgoztak azért, hogy minden készen álljon arra, hogy hétfőn reggel már az önkormányzat közösségi házában kialakított új iskolai ebédlőben étkezzenek a gyerekek. Pénteken az utolsó csavarok kerültek a helyükre, az iskola munkatársai jóvoltából felkerültek a függönyök, és mindent mégegyszer áttörölgettek a kollégák. Délután a Vadgesztenye Étterem munkatársai rendezték be a tálalókonyhát, minden szükséges eszköz, edény a helyére került.

A szülők a hét folyamán átvették a vonalkódos kártyákat, így debütálhat majd az új elszámolási rendszer is. Noha ez kívülről nem látszott, a háttérben sok önkormányzati munkatárs dolgozott azon, hogy minden adat a helyére kerüljön, és az első gyermek megérkezésekor zöldre váltson majd a lámpa.

Hétfőn, a becsengetés előtt már a tízórai csomagokat tudják átvenni az iskolások, délben pedig már a felújított termekben ebédelhetnek.

A fotót köszönjük az Időlenyomat-nak.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support