Örömmel számoltunk be korábban, hogy megkezdődött a Bordány Hostel fejlesztése. LEADER pályázatnak köszönhetően újulhat meg az ifjúsági közösségi szálláshely, ahol a napokban már  napelemek is felkerültek a tetőre, és jelenleg a festők serénykednek az épület hétszobás tetőterében. A korábbi szobaszínek megváltoznak, és így a színekről elnevezett szobák nevei is kicserélődnek majd. Hogy melyik szobának mi lesz a neve, erről később ad tájékoztatást a működtető alapítvány. Az arculatváltást követően a logó színe pink lett a korábbi zöld szín helyett, míg a szobákban ezentúl a szürke lesz az uralkodó szín, a kiegészítők pedig fehér és fekete színűek lesznek. 

A fejlesztés velejárója az elektromos csatlakozás bővítése is, amely ugyancsak most kezdődött meg, a bekötővezeték cseréjét követően az épületben működő étterem és szálláshely külön-külön mérőórát kap.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support