Szép karácsonyi ajándékot kapott településünk az Európai Uniótól és Magyarország Kormányától. Az EU társfinanszírozásával megvalósuló a helyi gazdaságfejlesztést célzó projekt száz százalékos támogatást kapott. A jó hírt a napokban kapta kézhez a polgármester, mely szerint a TOP Plusz program keretében községünk 236 millió forintot nyert az önkormányzati étterem konyhájának felújítására és annak bővítésére.

Az  önkormányzati tulajdonban lévő épület folyamatos fejlesztéseken esett át, a földszinten legutóbb éppen az étterem rész újult meg: a járólapok cseréje és festés valósulhatott meg. Az emeleten az Egérház Alapítvány a közösségi szálláshely megújításába kezdett, itt napelemek és légkondícionáló berendezések felszerelésére került sor, valamint megvalósult a szobák illetve a közösségi tér és a kiszolgáló helyiségek festése is. 

A mostani tervek szerint az épület szükséges bővítését követően egy teljesen új konyha kialakítása valósulhat meg. Az új konyhatechnológia beszerelése, valamint a kiszolgáló helyiségek kialakítása és berendezése lehetővé teszi egy modern, költséghatékony konyha működését.

(A fenti látványterven a bővített épület látható.)

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support