A Faluház és Könyvtár szervezésében újabb sikeres program valósult meg nagyközségünkben. Anyák napja alkalmából közkívánatra egy nóta- és operett délutánt rendezett a közösségi színtér. Az ingyenes program keretében olyan nótaénekesek álltak színpadra, mint Kurina Irén, Lévai László, Szép-Szabó Dóra Cintia, Polgár Gábor. A produkciókban együttműködött Kecskés Sándor prímás és cigányzenekara.

A rendezvényt Tanács Gábor polgármester nyitotta meg, aki köszöntőjében az édesanyákra, nagymamákra és a nézők soraiban ülő dédnagymamák erejére és a közösségekben betöltött fontos szerepükre hívta fel a figyelmet. Minden gyerek és unoka nevében megköszönve a gondoskodást és szeretetet, amellyel gyermekeiket és unokáikat nevelik, nevelték. Az önkormányzat ezzel a dalos délutánnal köszönti a településen élő édesanyákat, jó egészséget, a gyerekek, unokák körében sok-sok boldog pillanatot kívánva – mondta el a településvezető.

Ezt követően Tóth Gusztáv anyák napi versét mondta el a nagyérdeműnek, sokak szemébe könnyet csalva soraival.

A megható pillanatokat követően kezdetét vette a nótaest, ahol a fáradhatatlan Kecskés Sándor prímás és cigányzenekara szinte mindenki nótáját elhúzták.

A rendezvényen készült fotók településünk közösségi oldalán böngészhetők át!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support