Hatalmas örömmel osztom meg, hogy az idei évben is van lehetőségünk pályázati támogatással 3 településen- Bordányban és Zákányszéken 10 héten kereszetül, Ruzsán 5 héten át – díjmentesen együtt tornázni, megélni a sportolás örömét és azt a megannyi csodát, amit a mozgás képes adni!

A tornák mellett a már hagyománnyá vált FittForma TanyaTorna, amely június 4-én kerül megrendezésre  Ásotthalmon-  rendezvényünk az idei évben szintén díjmentes a támogatásnak köszönhetően.

Sportegyesületünk céljainak megvalósulása mellett- a rendszeres sportolás szokássá alakítása, mozgáskoordináció fejlesztése, prevenció, egészségtudatos életmód kialakítása, rekreációs tevékenység biztosítása, sportos életmód népszerűsítése – ezek a csoportos tornák a közösségépítést is szolgálják.

A tornák pályázat által támogatott, ingyenes órák. Támogatóink: Nemzeti Együttműködési Alap, Miniszterelnökség és Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Ha mozogsz, ha ÉLED a mozgás adta csodaérzéseket, akkor teszel azért, testileg-lelkileg-szellemileg is fitt formában legyél és kiegyensúlyozott, életvidám életet élj! Tarts velünk Te is, mozogjunk együtt!

Sok szeretettel várunk minden mozogni, töltődni, magát jól érezni akaró Tornázót-kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül!

-Gut Gabi- GGSE

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support