Nagyon sokan dolgoztak azért, hogy a szarmata falu átadása jól sikerüljön. Szép példa volt az összefogásra, hiszen nagyon sokan dolgoztak az épület környékének rendbetételén, volt olya aki a cserepes muskátlikat nevelgette otthon, hogy a megnyitóra a legszebb formájukat mutassák meg. Hálásak vagyunk ezért Dudásné Tündének. Érkezett egy hatalmas leander is, aminek feladata a gyerekek békés terelése lett a toronyba felvezető emelkedőn. Ezt Tanácsné Aranka nevelgette, köszönjük!

Az ünnepség hajnalán az óvodában is nagy volt a sürgés forgás, a konyha dolgozói már a szokásos napi munkakezdés előtt gyülekeztek és fogtak hozzá a kalácsok és sós kiflik sütéséhez. Az volt a cél, hogy mindenki aki a rendezvényre érkezik kapjon egy frissen sült meglepetést is.

Összesen több, mint tizennyolc kiló kelt tésztás finomság készült így el már kora reggel úgy, hogy nem sokkal a leszállítás után az óvodában is program kezdődött, hiszen ezen a napon volt a ballagás.

Külön köszönjük Czombos Kriszta, Kurucsai Judit  és Gyurisné Magdika munkáját, akik ezen a napon is erőn felül teljesítettek. Külön köszönet Farkasné Lippai Ágotának, Vikartovszky Mónikának és Kovácsné Mónikának akik itt is kivették részüket a feladatokból.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support