December 12-én tartotta évzáró ünnepségét a Nefelejcs Nyugdíjas Klub a faluház dísztermében. A tagokat süteménnyel és innivalókkal megrakott asztalok fogadták. Egy meglepetés műsort is szervezett számukra Szalai Antal klubvezető, az Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai betlehemes műsorral kedveskedtek a szépkorúaknak. 

Az ilyen programok megteremtik a karácsonyi hangulatot, és sokszor vissza repítenek bennünket a múlt szép emlékei közé. Az ünnepi furulyaszó, a felcsendülő dalok és a színes jelenetek nem csupán szórakoztattak, hanem erőteljes érzelmi hatást is kiváltottak a jelenlévőkből. 

Az idősek számára a karácsony nem csak ajándékokról és díszekről szól, hanem a szeretetről, az együttlétről, és a békéről is. A betlehemes műsorban megjelenő szeretetteljes üzenetek, az együtt éneklés és a közös élmények mind hozzájárultak ahhoz, hogy a klub tagjai ne csak fizikailag, hanem lelkileg is jól érezzék magukat.

A betlehemes műsor által keltett karácsonyi hangulat egy olyan érzést is kiváltott, hogy mindannyian részesei egy nagyobb, összetartó szeretetteljes közösségnek. Az iskolásoknak köszönhetően a szeretet és békesség nemcsak a termet járta be, hanem az emberek szívét is, hozzájárulva az ünnepi időszak valódi jelentéséhez. Ez a karácsonyi üzenet szinte mindenkihez eljutott. 

Az ünnepélyes hangulatot megragadva köszöntötték kilencvenedik születésnapja alkalmából Szabó Ferencné Manci nénit, aki a klubtagok közül az egyik legidősebb. Köszöntötték még Börcsök Antalnét és Gyuris Tibornét is, akiknek hamarosan ugyancsak születésnapja lesz. Az ünnepi virágokat a klubvezető adta át.

A klub tagjai ajándékkal köszönték meg Szalai Antal és kedves felesége egész éves munkáját. A nyugdíjas klub vezetője évértékelő beszámolójában kiemelte a támogatókat, megköszönve egész éves segítségüket. A programon jelen lévő település vezetőknek is ajándékkal kedveskedtek a klubosok megköszönve a klubnak nyújtott segítséget.

A jó hangulatú program uzsonnával zárult. Anti bácsi vargabélessel kedveskedett a tagoknak, amelyet a Vadgesztenye étteremben készítettek el.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support