Az idei év első nyilvános programja március 2-án veszi kezdetét a Szarmata Régészeti Park-ban, egy különleges esemény keretében. Az érdeklődők figyelmét egy izgalmas kérdés fogja felkavarni: melyik az a tárgy, amely általában nagyobb mennyiségben előkerül egy régészeti lelőhelyről? Ez a rejtély váratlan mélységbe kalauzol minket, miközben rávilágít az ősi civilizációk mindennapjaira és életmódjára.
A Szarmata Régészeti Park március 2-án különleges lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy részt vegyenek ezen az izgalmas eseményen. Ez alkalommal lehetőség nyílik együtt kutatni és felfedezni az ősi tárgyak titokzatos világát, melyek számtalan történetet mesélnek el múltunkról.
De ez még nem minden! A kiállítás most tovább bővül, hiszen bemutatásra kerül egy olyan gyűjtemény is, melyet az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai állítottak össze. Ezek a fiatal tehetségek a régészet világát új szemlélettel és kreativitással közelítik meg, így még színesebbé és változatosabbá téve a kiállítás élményét.
A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít mind a fiataloknak, mind a felnőtteknek, hogy kicsit közelebb kerüljenek a múlt titkaihoz. Szakértő vezető segítségével felfedezhetik az ősi tárgyak rejtett jelentéseit és történeteit, miközben maguk is részeseivé válnak az ősi régészeti felfedezéseknek.
Ne hagyja ki ezt az izgalmas és tanulságos programot! Gyűjtse össze családját és barátait, a gyerekekkel unokákkal együtt látogassanak el március 2-án a Szarmata Régészeti Parkba, hogy együtt fedezzék fel a múlt kincseit és rejtélyeit!
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support