Számos hasznos funkciója van az okostelefonra letölthető Bordány applikációnak, a legfontosabb talán a gyorshírek eljuttatása. de számos más menü is segítheti az itt élőket. Többek között apróhirdetéseket tudnak ingyenesen megjeleníteni településünk lakói, de az önkormányzat különböző felméréseket is közzétesz, amelyekkel a képviselő-testület döntéseit segíthetik. Egy-egy program szervezésével kapcsolatosan is megkérdezik majd a lakosságot, és természetesen magáról az applikációról is lehetett véleményt mondani.

Most a Hunyadi téri játszótér bővítésével kapcsolatosan lehet vélemény mondani, különböző játékok közül lehet kiválasztani azt, amelyiknek a válaszadó szerint a legjobban örülnének a bordányi gyerekek.

A szavazás eredménye természetesen nem kötelező érvényű, de jó támpontot jelenthet az önkormányzati bizottságok, vagy a képviselők munkájához, befolyásolhatja a lakosok véleménye a döntést.

Legutóbb a karácsonyi vásárokkal kapcsolatosan lehetett szavazni. A legtöbben támogatták egy karácsonyi tombola vagy lottó meghirdetését. Ha minden jól megy 2022-ben már egy plusz játékkal is kedveskednek majd a szervezők a Jótékonysági Karácsonyi Vásárokba kilátogatóknak, amivel nyerni is lehet.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support