Pizzázz a polgármesterekkel címmel hirdetett programot a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat április 29-én pénteken délutánra.

A program keretében a településen élő 12-25 év közötti fiatalokat várják egy közös beszélgetésre, pizzázásra, amelynek keretében olyan témákat járnának körbe, mint például a település rövid és középtávú fejlesztése, az ifjúság helyzete, új programok szervezése. Külön téma lesz az idei gyermek- és ifjúsági napok szervezése és a fellépőkről való ötletelés.

Arra kérik a bordányi fiatalokat, hogy április 29-én délután 4 órától minél többen menjenek el a biip-be és beszélgessenek, pizzázzanak együtt az ifjúsági és a települési polgármesterrel!

Lehetőség van előregisztrációra is. Saját meghívót lehet igényelni a greenoffice kukac bordany pont hu címen, de egy a gyifösöknek írt üzenet is megteszi. Erre csak azért van szükség, hogy minél pontosabb pizzaadagot tudjanak rendelni, természetesen regisztráció nélkül is szívesen várnak mindenkit az eseményre.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support