Június 21-én, kedden tartották meg az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanévzáróját a tornateremben. Az évzárót a Himnusz után Simon Zoltánné igazgatónő nyitotta meg. Elmondta, hogy milyen derekasan helytálltak a diákok a versenyeken, mind az általános iskolai, mind a művészeti oktatás terén, és megköszönte a felkészítő tanárok munkáját. Az egész éves munka elismeréseként az igazgatónő rengeteg oklevéllel köszönte meg a tanulók szorgalmát.

A 2015/2016-os tanévben a Bordány Ifjúságáért Alapítvány által alapított Ádám Jenő Emlékérmet 8 éven át kitűnő tanulmányi eredményéért Bálint Hanga Rea, Kálmán Anita és Tóth Laura vették át. Az Önkormányzat által adományozott „Jó tanuló, jó sportoló” érdemérmet Kiss Angelika és Árva Bence 4. osztályos tanulók, illetve Bakacsi Nikolett és Sándor Tibor 8. osztályos tanulók kapták. Igazgatónő 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Zádori Imrét, ezután gyémántdiplomát adott át Masír Lajosné Erzsikének, aki saját versével köszöntötte a jelenlévőket. Ezután a diákok, tanárok, munkatársak búcsúztatták Gyarmati Gáborné és Zádori Györgyné tanárnőket, akik 40 év munkaviszony után kezdik meg nyugdíjas éveiket.

Simon Zoltánné Margitka is nyugdíjba vonul. Köszönetet mondott a sok munkáért Ocskó Zoltán igazgatóhelyettes, majd a diákok búcsúzóul előadtak egy részletet a Kishercegből. Virágokkal köszönték meg az igazgatónő munkáját a jelenlegi és volt a diákok, a szülők, a tanárok és a munkatársak.

A tanulók ezután a termekben folyatták az évzárót, ahol átvehették bizonyítványaikat és könyvjutalmaikat az osztályfőnökeiktől.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support