A helyi vállalkozók és az önkormányzat összefogásának eredményeként a 23. Bordányi Falunapok keretében mutatkozott be a BordányKártya, amely a településen élőket szeretné arra ösztönözni, hogy minél többször vásároljanak helyben, a helyi vállalkozókat segítve, miközben hozzájárulnak a nagyközség kulturális életének felpezsdítéséhez is. A vonalkódos kártyát egy éves, 2000 Ft-os regisztrációs díj fejében lehet kiváltani a Faluházban, ezt követően minden egyes vásárlás alkalmával a rendszerhez csatlakozott üzletekben, továbbá a kulturális programok belépőjének megvásárlásakor kap kedvezményt a plasztik kártya felmutatója. A kártya küldetése, hogy segítse és támogassa az önkormányzat és intézményei, a településen élő lakosok valamint a Bordányban található úgynevezett hagyományos üzletek, vállalkozások egymásra találását. A programhoz csatlakozott kereskedők, szolgáltatók és vendéglátók általuk vállalt kedvezményeket nyújtanak annak érdekében, hogy a tudatosan vásárlók, fogyasztók őket, a BordányKártya Program tagjait részesítsék előnyben napi vásárlásaik, szolgáltatások igénybevétele kapcsán. A cél, hogy a Bordányban megtermelt forintok itt hasznosuljanak, a helyben élők által megtermelt javak itt is maradjanak és a település hosszú távú fejlődését szolgálják. Eddig a programhoz hét üzlet csatlakozott és kínál legalább 5% kedvezményt különböző termékekre,így a 100 Ft-os bolt, a Bambusz Divat, a Manó ABC, az Oszi & Dezső Tápbolt, a Top-Rongyos használtruha-, kisállateledel- és felszerelésbolt, a Tuti Gyümi Zöldséges és a Vadgesztenye Étterem.

A kártyát személyesen a Faluház információs pultjánál lehet igényelni, július 1-től a korábban kiváltott kártyákra matricát kell kiváltani 2000 Ft ellenében. Ezután már csak a megújított kártyákat fogadják el a BordányKártya programhoz csatlakozott üzletek!

Minden bordányit arra biztatunk, hogy a kártyát kiváltva és használva úgy intézze vásárlásait, hogy a részesítsék előnyben azokat az üzleteket, amelyek BordányKártya elfogadóhelyek, és ezekben az üzletekben költsenek minél többet, hiszen ezzel a saját településük fejlődését tudják támogatni.

A BordányKártya Programról részletes információkat személyesen a Faluház ügyfélpultjánál vagy településünk honlapján a www.bordany.hu-n a BordányKártya menüpontban kaphatnak.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support