Nyár előtti utolsó közös foglalkozásunkon megbeszéljük az elmúlt hónapok eseményeit és történéseit. Szerencsések vagyunk, mert sok közös programunk volt és ezeken sokat részt tudtak venni,nagyon jókat lehetett beszélgetni, nagy kártya csatákat vívtak egymással. A rendszeres heti találkozások a családias hangulatot erősítik mindannyiunkban. Jó látni, hogy örömmel vannak tagjaink együtt, felszabadulnak, amikor egy-egy érdekesebb kérdésről folyik a beszélgetés.

Szívesen hallgattunk az Operettszínház előadásának részleteit, de a tudós, genetikus Szabad János professzor úr előadása is nagy érdeklődést váltott ki. Igyekszünk színesíteni a programjainkat, de jó néhány dolgot figyelembe kell venni. A szervezéseinknél számolnunk kell az anyagi lehetőségeinkkel, hogy senki ne kerüljön hátrányos helyzetbe emiatt, hiszen a meglévő támogatói körön kívül önerőből oldjuk meg a kiadásainkat.

A programjainknál azt is figyelembe kell venni, hogy az utóbbi időben többen voltak rövidebb-hosszabb ideig betegek. Tehát a terhelés is fontos dolog, melyről ha nem szívesen, de beszélnünk kell.

A féléves záró foglalkozást június 28-án tartjuk, ahol bográcsban főtt ebédet fogunk elfogyasztani és batyuban hozott egyebeket is megkóstolunk.

Ezen a napon köszöntjük az Önkormányzatunkat és a dolgozóit a köztisztviselői nap alkalmából. Szeretnénk ezzel is kifejezni köszönetünket a személyes és anyagi támogatásunkért. Köszönjük!

Ezzel a nappal a közös foglalkozásokat szabadságoljuk szeptemberig, de egy fontos rendezvényünk még lesz. Július 30-án az Orgoványi Nyugdíjasklub meghívására látogatást teszünk Orgoványban Indulás július 30-án reggel 8 órakor lesz a Faluház elől. Klubtagjaink mellett támogatóink közül is szívesen látunk személyeket. Egyeztetjük a létszámot.

A nyári szabadság után szeptember 6-án 14 órakor kezdünk.

Mindenkinek kellemes nyarat kívánok!

Szalai Antal, klubvezető

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support