Juhász Anna 6. a osztályos tanuló tollat ragadott és szívhez szóló anyák napi köszöntőt írt. Eme írás olvasása közben adjunk hálát az édesanyáknak feltétel nélküli szeretetükért, önzetlen lemondásaikért, és azért, hogy az év minden napján erejük felett, fáradtságot nem kímélve gondoskodnak gyermekükről, családjukról.

Az én anyukámnak

Sok-sok dolgot tudok anyukámnak megköszönni. Nagyon hálás vagyok neki, kezdve azzal, hogy a világra hozott és teljes, odaadó szeretettel nevel. Az édesanyám az én védelmezőm, aki nélkül nem tudnék élni. Aki szeretetet és bölcsességet nevel belém. Akinek bármit elmondhatok, akár kicsi vagy jelentéktelen vagy éppen nagy problémám van. Úgy gondolom, hogy az olvasás iránti szeretetemet is neki köszönhetem. Remekül tud segíteni azokon a helyzeteken is, amikor bánatos vagyok. Felelevenítünk vicces sztorikat és úgy kacagunk rajta, hogy már fáj a hasunk az állandó nevetéstől. Édesanyám, Isten éltessen sokáig anyák napja alkalmából!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support