Július 12-16. között szerveződött meg az 5. Kuckoló tábor a Bordányi Ifjúsági Információs Pontban (Biip). A tábort Vida Patrícia és Vas Nimród szervezték, de a hét egy-egy napján az ifjúsági önkormányzat további két tagja, Lehel Máté és Czékus Péter is segédkezett. Ebben a táborban a játékoké volt a főszerep: a számítógépes játékok, a Playstation, Biliárd, Jenga, Uno és a hagyományos társasjátékok mellett ki is mozdultunk. Számháború zajlott a Faluház parkjában, biciklitúráztunk az üllési tóhoz, fagyiztunk, pénteken pedig ellátogattunk a Lézerjátszmába is Szegeden.
A Pontkeresés során egy egész délelőttöt töltöttünk a Faluház körüli utcákban. A különböző állomásokon borítékba rejtett találóskérdéssel, mini feladatokkal (pl. a Kondi-parkban 30 mp alatt annyi pontot lehetett gyűjteni, ahány felülést tudott csinálni a táborozó), ki van a képen?-nel (Vas Nimród és Czékus Péter ifjúsági önkormányzati képviselője) lehetett eljutni. A hét teljes folyamán pontgyűjtés zajlott. Idén a Kuckoló tábor Legkockább arca oklevelet Lázár Leventének sikerült elnyernie, ám senki nem távozott üres kézzel, mindenki kapott egy emléklapot és egy csokoládét.

Vida Patrícia

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support