A Négyforrás Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint az elmúlt időszakban a zöldhulladék gyűjtése során az  ingyenesen biztosított biológiailag lebomló zöldhulladékos zsákok cseréje problémás volt, ezért a közszolgáltató hozzájárulásával a szállítást végző cég úgy döntött, hogy a jövő évben a gyűjtés során már nem kerülnek csere zsákok elhelyezésre az ingatlanoknál.

Az ingyenes zsákokat félévre előre már az év elején minden belterületen aktív előfizetéssel rendelkező ügyfél számára kiosztják. A kiosztás pontos időpontjáról a későbbiekben fog tájékoztatást adni a cég.

A zsákok átvehetőek lesznek a Négyforrás Nonprofit Kft ügyfélszolgálati irodájában Forráskúton is (Fő u. 72., posta épület), valamint a közszolgáltató kihelyezett ügyfélszolgálatán. Az átvételhez szükség lesz a legutolsó befizetett csekk, vagy banki átutalásról szóló dokumentum felmutatására. 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support