Korábban örömmel számoltunk be arról, hogy Bordánynak van egy mobiltelefonra letölthető applikációja, amelynek köszönhetően gyorsan eljuthatnak a hírek bárkihez éljen a település központjában, vagy éppen a külterületen.

Vannak olyan információk amelyek csak az applikáción keresztül érhetőek el, ilyen például a helyi apróhirdetések is, de ilyen lesz most az a Luca napi nyereményjáték is, amelynek indulásáról egy úgynevezett push üzenetben értesülhetnek mindazok, akiknek már a telefonján van ez az applikáció.

Tehát december 13-án, Luca napján mielőtt elkezdik a búzaszemek csíráztatását, vagy a Luca szék faragását pillantsanak rá a telefonjukra és az applikációban kapott hír alapján játszanak velünk! Heti nyereményünk egy Xiaomi 10.000 mAH gyorstöltő, de a képen más nyereménytárgyak is vannak, amelyeket legközelebb sorsolunk!

Ne feledjék, Luca napján tilos fonni, sütni, mosni. Nem ajánlatos kölcsönadni sem, mert az elkért dolgok boszorkányok kezére kerülhetnek. De játszani és nyerni természetesen szabad.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support