Gyorsan eltelt ez az év, és már ide is ért advent negyedik vasárnapja. A Park téren a Jótékonysági Karácsonyi Vásár most is fél négytől nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. Elsőként a Vígh Project együttes műsorát láthatják és hallhatják majd az ünnepekre készülődők, 

A négytagú jazz együttest ez alkalommal a Faluház parkját karácsonyi slágerek töltik majd be.

Nagy lelkesedéssel készülnek a bemutatkozásra az Ádám Jenő Általános és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei is, műsorukat egyből a jazz együttest követően láthatják majd a karácsonyi színpadon.

A kilátogatókat most is forralt borral és teával várják, az ingyenes kortyolgatásnak csak egy feltétele van: hozni kell magukkal egy bögrét, amibe ki tudják merni a forró italt. 

Mint arról beszámoltunk a jótékonysági vásáron csak a helyi vásári valutával, a tallival lehet fizetni. A korábban használt karácsonyi tallérokat teljesen kivonják a forgalomból, így azokat még most utoljára tudják átváltani az új pénzre, amelyeket egyébként településünk értéktárának büszkeségei díszítenek.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support