Advent második hétvégéjén is nagyon sokan kilátogattak a Karácsonyi Jótékonysági Vásárba. A parkba megérkezett a Mikulás is, aki minden gyermeknek kedveskedett egy-két jó szóval és természetesen édességgel is. 

A vásározók karácsonyi hangulatáról a Szeged Winds együttes (Varga Laura fuvolaművész,  Vizsolyi Lívia fagottművész, Pintér Attila trombitaművész) gondoskodott, a Mikulásváró programmal pedig az Aprajafalva Óvoda és Bölcsőde örvendeztette meg a kilátogatókat. A szülők, nagyszülők büszkén nézték meg az ovisok műsorát.

Az óvoda az iskolai osztályközösségek és a civil szervezetek most hétvégén is finomságokkal, kisebb-nagyobb karácsonyi ajándéktárgyakkal várták a vásározókat. A hideg időjárásban mindenkinek jól esett a forró tea vagy a forralt bor. Előbbi gyorsan el is fogyott. A bor a sok gyümölcs matt ízlett sokaknak, a vásár végére az is mind elfogyott. Aki magával hozza bögréjét mindkét italból ingyenesen kortyolgathat az adventi hétvégék folyamán.

A harmadik vasárnapon négy órától a Kalungu Ütőegyüttes produkcióját láthatják majd a Karácsonyi színpadon. Öt órától pedig a Faluház parkjából startol el az Adventi fénykaraván, különösebbnél-különösebb járművekben gyönyörködhetünk majd. Jöjjenek ki a családdal barátokkal, költsenek el minél több karácsonyi valutát ezzel is támogatva az árusító közösségeket!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support