A Bordány app idei utolsó nyereményjátéka az év végével lezárult! A résztvevők közül Juhász Zoltánné egy JBL Clip 3 bluetooth hordozható hangszórót nyert, hiszen a hatos számra egyedül ő tippelt a mostani fordulóban és ez volt az a legkisebb pozitív egész szám, amire senki más nem gondolt.

Összesen hatvanöten játszottak. Az egyes és a kettes számra ketten-ketten, a hármasra hatan, a négyesre öten, az ötösre tízen, a hetesre és a nyolcasra egyaránt öten, a kilencesre hárman, a tízesre ketten, míg a tizenegyesre négyen szavaztak. A tizenkettes három, a tizenhármas négy szavazatot kapott. A tizennégyes és tizenötös szám nem kapott voksot. A tizenhatosra ketten, a tizenhetesre hárman szavaztak. A tizennyolcas volt a sorban a következő szám, amely egy szavazatot kapott, tehát ha még egy valaki a hatosra gondol, akkor ez a szám éri a hangszórót. A tizenkilenc kimaradt, viszont a húszas szám is ugyancsak egy voksot kapott. A huszonegyes kettő, a kilencvennyolcas, kilencvenkilences, százharminchármas és az ötszázötvenötös kapott még egy-egy szavazatot.

A nyertesnek gratulálunk, a nyeremény átvételével kapcsolatosan a faluház munkatársai fogják keresni az új év második hetében.

Olvassák továbbra is az app híreit, hiszen hamarosan egy új játékkal jelentkeznek! BÚÉK!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support