Lengyel Tamás egyszemélyes estje január 28-án a Faluház nagytermében zajlott. A teltházas előadás előtt már mindenki izgatott volt, a főszereplő, aki saját tapasztalatait osztotta meg a közönségével; a közönség, akinek nagy része most találkozott életében először a művésszel, és természetesen a szervezők is, hogy minden rendben történjen a következő másfél órában. Minden rendben zajlott, a közönség hatalmas élménnyel térhetett haza a sikeres előadást követően ezen a szép szombati estén. 

A Kitolás című egyszemélyes darabban Lengyel Tamás mint szülő a személyes élményeit, az apaság témáját dolgozta fel. A szülővé válás folyamatait vázolta a közönség szemei előtt nagyszerű humorérzékkel. A faluház színpadán, egy hatalmas vászon előtt tartott előadást a témában. Tippeket adott a leendő apukáknak, akik valószínűleg ugyanúgy elképednek majd a sok féle babakocsi láttán, mint ahogy ez vele is megtörtént. Tanácsot adott a társunkkal való kommunikációban, megtudhattuk mit szabad és mit nem szabad mondani az éppen vajúdó párunknak. Elárulja a sikeres pelenkacsere titkát a sört kedvelő apukák számára, és az előadást követően bármikor ráismerünk majd a Dózsa vagy Alkotmány téren játszó gyerekek szüleinek különböző prototípusaira is. Az apasági tippeket mind-mind humorral fűszerezve tárta elénk, miközben észrevétlenül hívta fel a figyelmet az anyák szerepére. Arra a nem könnyű feladatra, amelynek során nagyon nagy szükségük van a párjuk segítségére is.  

A sorozatokból megismert, fantasztikus humorérzékéről és tehetségéről ismert fiatalember most magánemberként lépett a bordányi deszkákra. Őszintén, pőrén mutatta meg nekünk magánéletének egyik legszebb pillanatát, amikor apává érett. Megismertette velünk a kisfiát Vincét és azzal, hogy átélhettük a kálváriájukat azzal, hogy láthattuk és érezhettük élete ezen időszakának örömteli pillanatait, a megpróbáltatásokat és a terheket, igazából megismertük őt is. Ezen a szombat estén még közelebb került mindannyiunkhoz a mindig mosolygós, jókedvű Tamás, akit olyan sokan szeretnek a mi falunkban is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support