Október 7-én, szombaton igazi családi nap vár a bordányiakra, hiszen ekkor kerül megrendezésre első alkalommal a Szármacsata névre keresztelt közösségi program, amely reggel 9.00 órakor a településen oly népszerű futóversennyel startol majd el a Park térről. Regisztrálni előzetesen nem kell a futóversenyre, kérünk mindenkit azonban, hogy a start előtt, 8.45-re érkezzen meg a Faluházhoz.
A futást követően, 10.00 órakor már a közkedvelt Hermina tanyán folytatódik a program, ahol egy töltött káposztafőző verseny veszi kezdetét. Lehetőség lesz a helyszínen a gyerekprogramokon való részvétel mellett a felnőtteknek egy bormustra keretében fröccsözni, borokat kóstolni is.
A nap sztárvendége és a zsűri elnöke a Barátok Közt sorozatból is jól ismert Vili bácsi, Várkonyi András lesz, aki az Idősek napja alkalmából bordalokhoz kapcsolódó műsort is ad majd a kilátogatóknak, az mellett, hogy végigjárja a csapatokat és megkóstolja a finomabbnál-finomabb töltött káposztákat. 14.00 óráig kell majd az ételeket leadni, eredményhirdetés és a nap zárása 15.00 órakor lesz.
A főzőversenyre jelentkezni már ma délutántól lehet a Faluházban, illetve online is lehet majd nevezni a hagyományteremtő programra.
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support