Nagy érdeklődés volt a szűrővizsgálatok és a Prevenció Club I. előadása iránt. Több száz résztvevője volt a különböző programoknak. Pál Feri atya előadása rendkívüli mentális impulzust adott a változásról, a gondolkodásmódokról. A legtöbb páciens az érszűkület mérésre, a boka-kar index vizsgálatra, a festékes anyajegy szűrésre, az általános állapotfelmérésre, a testösszetétel mérésre, stb jelentkezett. Népszerű volt a BEMER keringésjavító érterápia kipróbálással egybekötött ismertetője. A nagy érdeklődésre való tekintettel a közeljövőben információs előadást szervezünk. A Prevenció Club további programjait a facebook oldalon követhetik. Visszatekintve az elmúlt hétre, megerősítő, pozitív visszajelzés, hogy igény van az egészségmegőrzésre, az egészséges életmód tudatos formálására. Örömömre szolgál, hogy egyre többen ismerik fel saját felelősségüket az egészségmegőrzés érdekében!

A visszajelzések alapján minden fáradtságot megért az, hogy újra sikerült az Egészséghét megszervezése Bordányban.

Köszönöm a lakosságnak és a segítőknek a lelkesedésüket, az aktivitásukat és a részvételüket, valamint a sok elismerő szót, köszönetet.

Dr. Frányó Ildikó

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support