Folymatosan javasoljuk a bordany.com olvasóinak, hogy töltsék le településünk applikációját mobiltelefonjukra. A gyors és friss hírek mellett végig tudják böngészni a helyi appróhirdetéseket, és persze ingyenes meg is tudják hirdetni a feleslegessé vált eszközeiket. A sok funkció közül érdekes lehet még a hulladékgyűjtési naptár, de akár a település programnaptára is.

Alkalmanként nyereményjátékokat is elrejtenek a hírek között. A mai napon is újabb játékot hirdettek az app szerkesztői, érdemes hát rápillantani mobileszközünk képernyőjére és végigböngészni a híreket. Annál is inkább mert nyereményként egy a helyi szociális szövetkezetünk által gyártott sárgabarackos chutneyt ajánlanak. A Legjava közösségi oldalát böngészve azt is megtudtuk, hogy hamarosan a chutney-hez kapcsolódó -egy egyszerű vendégváró falatka- receptjét publikálják, tehát aki megnyeri a terméket, már neki is foghat a sütögetéshez.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support