Megkezdte idei találkozóinak sorát a Borostyán Dalkör. A Nívódíjjal kitüntetett közösség tagjai 2024. évben először január 10-én délután jöttek össze a faluház dísztermében, ahol Dobó István és Dobóné Marika valamint Tariné Erzsike jóvoltából egy meglepetés zsúr várta a résztvevőket. 

A programra meghívást kaptak a kiemelt támogatók, így Zádori Imre bácsi és Gyuris Tibor és felesége Marika is.

Az énekkar tagjai és támogatói kötetlen beszélgetés mellett fogyasztották el a bográcsban főtt körömpörköltet, majd a tagok által készített finomabbnál finomabb sütemények kerültek az asztalra. Ezt követően a tagok koccintottak az idei évre. Ezt követően kötetlen beszélgetés, viccmesélés és természetesen egy jó hangulatú közös dalolás várt a tagokra egészen kora estig.

Illés Mária vezető megköszönte a dalkör tagjainak az egész éves tavalyi munkát. Köszönetet mondott a támogatóknak valamint a segítőknek, így az önkormányzatnak és a faluház dolgozóinak is.

Megtudtuk, hogy a Borostyán Dalkör innentől kezdve már a megszokott rend szerint tartja majd próbáit, és biztosan találkozhatunk majd velük településünk fontosabb ünnepi programjain, ahol egy-egy dalcsokorral örvendeztetik meg tágabb közösségünk tagjait, településünk lakót.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support