Legutóbb egy érdekes fűszeres posztban került elő az a felvetés, hogy mi történne, ha minden bordányi követné, kedvelné, vagy megosztaná a szociális szövetkezetünk által gyártott Legjava termékcsaládot népszerűsítő facebook oldal bejegyzéseit. Kíváncsiak voltunk jelenleg mekkora az oldal népszerűsége, hányan követik a helyi termék közösségi oldalát.

Az oldalt közel ötezren követik. A legtöbben Szegedről, majd ezt követően Budapestről figyelik a közösségi vállalkozás – és természetesen a Legjava brand – híreit. A Bordányiak a harmadik helyen állnak jelenleg, a követők kicsivel több, mint tíz százaléka a helyi, tehát még valóban van hova fejlődnünk. A TOP10-ben olyan nagyvárosok szereplenek még,mint Debrecen, Miskolc vagy Pécs, de természetesen közelebbről is kedvelik a termékeket: Hódmezővásárhely, Makó, Üllés és Mórahalom is előkelő helyen szerepel a listán.  Az oldal követőinek közel nyolcvan százaléka nő, és a nők közül is a 35-54 év kzöttiek a leglelkesebbek. Magyarországot követve a legtöbben az Egyesült Királyságból, Németországból, Romániából és Ausztriából kedvelik a Legjavát.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support