Nagy bajban lenne a bordányi székhelyű szociális szövetekezet, ha minden helyi lakos elkezdené megosztani illetve lájkolgatni a közösségi oldalaikon lévő bejegyzéseket, hiszen most az aktív látogatóknak ajándékokat, meglepetéseket ígértek. A Paradicsommánia elnevezésű reklámkampányuk bejegyzéseit elsőként “imádommal” véleményt formálókat már meg is lepték egy-egy Szarmata fűszerkeverékkel, ami a kisüzem egyik új, kereskedelmi forgalomban még nem is kapható terméke. A kíméletesen szárított zöldségkeverékek tartósítószer, ízfokozó és só nélkül készünek, éppen ezért lehet népszerű a szarmata keverék is.

Kiszámoltuk, ha Bordányban minden fészbukozó megosztaná a Legjava oldal egy paradicsomszószos bejegyzését, akkor több, mint másfél mázsa fűszerkeveréket kellene kiosztani az emberek között teljesen ingyen. Természetesen az akció nem erről szól. Valamilyen előre nem látható szisztéma szerint jutalmazzák az aktív támogatókat, és az se biztos, hogy csak fűszerkeverék van a marketingakció kosarában.

Mindenesetre nagy segítség lenne, ha a bordányiak büszkék lennének a Legjava termékcsaládra, ha mindenki támogatná egy-egy lájkkal, kedveléssel a megjelenő posztokat.

Arról nem is beszélve, ha megosztanának a nekik tetsző bejegyzések közül párat, hogy még többen kedveljék a kisüzem közösségi oldalait. És így egy fillér nélkül segítettek. Ha még vásárolnak is a szociális szövetkezet termékeiből, gasztoajándékként kerül ismerősökhöz, barátokhoz egy-egy finomság az már tényleg nagy támogatás annak érdekében, hogy mind a foglalkoztatás, mind a terékfejlesztés bővülhessen.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support