Eredményesen zárult Bordányban a Vadgesztenye Ifjúsági Közösségi Szálláshelyen 2015. november 26-28. között a Közháló Alapítvány által ifjúságsegítőknek tartott Hálózatépítő Ifjúsági Műhelynapok című rendezvénye, amelyen a Délvidék, Erdély, Kárpátalja, valamint hazai leendő szakemberek képviselték szervezetüket. A programot Magyar Anna a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg, köszöntőt mondott Tanács Gábor Bordány nagyközség polgármestere, valamint Vajda Árpád az Alapítvány a Közösségi Hálmegnyitóózatokért kuratóriumi elnöke.
A három nap leforgása alatt számos előadó mindenki számára hasznos információkat és felhasználható módszereket mutatott be prezentációjában. A résztvevőknek alkalma volt megismerkedni a Bordányban példaértékű összefogás eredményeivel. Ilyen például a Faluház, ami több civil kezdeményezésnek, a könyvtárnak, a teleháznak és az ifjúsági közösségi térnek ad otthont. A műhelymunkák során a résztvevők megismerhették egymást, és egy közös, nemzetközi projekt alapjait fektették le szakemberek segítségével. A projekt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support