Immáron harmadik alkalommal kezdik az évet utánpótlás focitornákkal Bordányban. Az ezúttal START 2016 Kupa névre elkeresztelt eseményen három korosztályban mérik majd össze erejüket az ifjú labdarúgók a Bordányi Sportcsarnokban. 2016. január 9-én az U10-es, január 10-én a 2004/05-ben születettek, míg január 16-án az U9-es garnitúra egyesületei csapnak össze. A mérkőzések minden nap reggel 9-kor, a megnyitót követően veszik kezdetüket, a mérkőzések 2×10 percig tartanak, a csoportmérkőzéseket követően jönnek majd a helyosztók. A torna győztesét serleggel, míg a dobogósokat éremmel díjazzák, természetesen minden csapat oklevelet is átvehet a tornán való részvételéért.

Minden korosztályban jól felkészült, erős csapatok neveztek a labdarúgó tornára, így biztos sok kiélezett, színvonalas meccsre van kilátás” – mondta el Retek Flórián, a Bordány SK utánpótlás edzője, aki egyben a torna főszervezője is.

Korosztályonként a következő egyesületek neveztek a bordányi évindító teremtornára:

U10: SZEOL SC, FK Horgos 1911, SZEAC, Szeged 2011, OMTK-ULE Orosháza, Rendőr TE, Hódmezővásárhelyi FC, Bordány SK.

2004/05: Rendőr TE 1, Rendőr TE 2, FK Horgos 1911, Móravárosi Kinizsi SK, Balástya KSK, Bordány SK.

U9: Rendőr TE, Algyő SK, Szeged 2011, Makó FC, FK Horgos 1911, Bordány SK.

Mindhárom nap, reggel 9-től sok szeretettel vár minden érdeklődőt, szurkolót a Bordány Sportkör!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support