Végre megjött a tavasz, a nyár eleje, de csak nem akartunk felszabadulni a járvány fogságából, és csak reménykedtünk, hogy lassan csak vége lesz ennek a bezártságnak. És igen, május végétől különböző korlátozások mellett, de lehetőség adódott, így a közösségi élet beindulhatott.
Nagyon nagy örömmel találkoztunk és a sok beszélgetés mellett nagy kártyacsata is volt. Igen népszerű a Rummi-klub játék a klubtagok között, lassan már versenyt is tudunk rendezni. A félév végén igyekeztünk egy értékelést összerakni. Ez nagyon jól sikerült, hiszen a Faluház parkjában a „dühöngőben” tartott beszélgetésünk során megbeszélhettük a napi dolgainkat, lehetőségeinket.

További célunk, hogy szabaddá és nyílttá tegyük a klubunk életét, ezért várunk minden olyan nyugdíjast, aki szeretne kreatívan, önkéntesen a közösséggel együtt tevékenykedni. Nem titkolt célunk, hogy fiatalítsuk a klubot, de így is teljes értékű a klubéletünk. Öröm volt, hogy Polgármester úr vezetésével az Önkormányzat vezetése jelen volt, és közösen is beszéltünk azokról a lehetőségekről, amivel jelenleg rendelkezünk. Köszönjük az eddigi támogatásokat is, és a további támogatást is szívesen fogadjuk a céljaink elérésére. A felajánlott lehetőséget örömmel elfogadtuk. Hogy a vége is jó legyen a születésnapos „fiatalok” jóvoltából finom birkapörkölttel zártuk a napot. Továbbra is megtartjuk a főzőmestereket Börcsök Istvánt, Polyák Istvánt és Lajkó Jánost!

Időközben Székesfehérvár Öreghegyen voltunk kirándulni, a Bory-várat megnéztük a Bányató és környékét is megtekintettük, ahol ebédeltünk, majd Kápolnásnyéken a Halász Kastélyt is meglátogattuk. A nagy meleggel is megbirkóztunk, ezért hazafelé úton a soltvadkerti cukrászdában ellenőriztük a fagylalt minőségét. Nagyon szép napot töltöttünk el, köszönet Félegyházi Gyula gépkocsivezetőnek, de nagyban segített Börcsök Roland is, akit elcsábítottunk az útra.
Augusztus 17-én születésnapi zsúrt tartottunk, ahol köszöntöttük a 93. éves Lajkó Mihályné Marikát, a 90. évét korábban betöltő Tari Lajosnét és a közeli napokban a 80. évét betöltő Szabó Andrásnét. A Feketeerdő ünnepi torta mindenkinek nagyon jól esett, el is fogyott azonnal! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Szalai Antal klubvezető

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support