Az FBH-NP Nonprofit Kft. megjelentette hulladékszállítási naptárát Bordány településre vonatkozóan, amely részletesen tartalmazza a 2023. évi szelektív- és zöldhulladék szállítási időpontokat a kül- és belterületre egyaránt.

Az idei évben sem lesz nagyobb változás a szállítási időpontokban, és a mennyiségekre is a tavalyi előírások érvényesek. Főleg a zöld zsákok kihelyezésével szokott probléma lenni, azokból tesznek ki az elszállítható mennyiségből többet a bordányiak.

Mint arról bizonyára már értesültek, a Mol Nyrt. nyerte el a Magyar Állam által kiírt hulladékgazdálkodási koncessziós pályázatot. A vállalat közlése szerint 2023. július 1-jét követően 35 évig ők végezhetik a magyarországi települési szilárdhulladék begyűjtését, gondoskodhatnak annak kezeléséről, valamint megvalósítják a kapcsolódó beruházásokat. Az ezzel kapcsolatos, a hulladékgyűjtés módjában vagy időpontjaiban történő változásokról a szolgáltató közleményei alapján tudjuk majd tájékoztatni Önöket.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support