A Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat hagyományos húsvéti programja zajlott a Bordányi Ifjúsági Információs Pontban április 6-án csütörtökön.

Az általános iskolás korosztályú gyerekeknek egy tányér sütit kellett betenni a közösbe belépő gyanánt, hogy résztvehessenek a programon.

A kézműves foglalkozás keretében különböző kreatív dolgokat alkothattak, amelyekben az ifjúsági önkormányzat tagjai segédkeztek. Készült így például húsvéti koszorú vagy kakasfészek is, amelyeket számos színes papírból kivágott és kiszínezett, a húsvét szimbólumaként ismert alkotás díszített. Tojás, csirke, nyúl és például színes virágok is kerültek az ajtó vagy asztaldíszekre.

Az alkotás örömét tovább fokozta, hogy elkellett fogyasztani a hozott süteményeket. A gyerekek örömmel és büszkén kínálták pajtásaikat az általuk hozott és anyuval vagy apuval közösen készített süteményekkel is. A GYIFÖ különböző ízű szörpökkel vendégelte meg a résztvevőket.

Nincs húsvéti program nyúlfészek keresés nélkül. A négy fős csapatoknak egy-egy kincskereső térkép segítségével kellett a parkban található édességgel teli fészkeket megtalálni. Szerencsére senki nem tévedt el, rátaláltak a nyuszicsemegékre, és boldogan térhettek haza az elkészített díszekkel amelyek hozzájárulnak a családi ház vagy a gyerekszoba ünnepi  díszbe öltöztetéséhez.

A rendezvényről készült fotók a Bordányi Ifjúsági Információs Pont közösségi oldalán tekinthetők meg!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support