Nagyközségünk honlapjára már felkerültek az idei évi közösségi kezdeményezésre beadott ötletek, így azokat átolvasva már szavazhatnak is arra, amelyikre Önök szerint a legnagyobb szükség van, illetve amelynek legjobban örülnének a lakókörnyezetükben.

Számos ötlet érkezett be az erre a célra közzétett űrlapon, ezek közül összesen öt felelt meg a felhívásnak, azaz hogy valami újat hozzunk létre a településen. Az öt közül a beérkezett szavazatok, illetve a Bordány Község Fejlődéséért Alapítvány számlájára beérkező támogatások alapján választ majd ki az önkormányzat egyet vagy többet, amelyet a terve szerint az idén valósíthatnak meg. Természetesen ha egy-egy fejlesztés komolyabb előkészítést (tervezést vagy engedélyeztetést) igényel, akkor az idén csak ez a munka kezdődhet meg. 

Szóljon hát bele ön is a helyi fejlesztésekbe! Szavazatával, támogatásával segítse egy ivókút, homokozó vagy egy intelligens zebra elkészítését. Legyenek nagy méretű focikapuk a fiatalok által látogatott téren, vagy kezdődjön meg a Bordányi Kiskertekben egy átfogó közösségfejlesztés.

A beérkezett további ötlet vagy nem újító jellegű, vagy az önkormányzat csak más szereplővel együtt tudná megvalósítani (pld.: Közút). Azért mert nem szerepelnek a felsorolásban ez nem azt jelenti, hogy az önkormányzat ne szeretné azokat is megvalósítani. Ezek a célok a következő gazdasági programba kerülnek majd be.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support