Február 29-e mindig is különleges nap volt a naptárban, hiszen csak négyévente kerül rá sor, amikor is megjelenik a szökőév. Ez az extra nap lehetőséget ad az ünneplésre, a különleges pillanatok megünneplésére és persze az ötletes posztok megosztására a közösségi médiában. A Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet pedig ezt a lehetőséget kihasználva egy rendkívül kreatív és szórakoztató poszttal állt elő a közösségi média felületein, hogy saját márkáját, a LEGJAVA-t népszerűsítse.

Ez a poszt nemcsak arra buzdítja a követőket, hogy ünnepeljék meg a szökőnapot a LEGJAVA termékekkel, hanem egy kreatív játékot is hirdetett. A rajongókat arra kérik, hogy posztoljanak egy képet magukról és egy LEGJAVA termékről, és tegyék majd meg ugyanezt négy év múlva, 2028-ban is. Ez a móka nemcsak a márkát népszerűsíti, hanem egyben közösségépítő és remélhetőleg interaktív élményt is nyújt a követőknek.

A képen látható hölgy és a megálmodott termékdizájn mindenképpen lenyűgöző! Fantasztikus, hogy mit tud megalkotni a mesterséges intelligencia (MI) és hamarosan mennyire a mindennapok része lesz a MI egy-egy alkotása. Természetesen kíváncsiak vagyunk hogyan fog kinézni egy padlizsánkrém 2028-ban, de több mint valószínű hogy továbbra is üvegben és nem műanyag tubusban fog a polcokra kerülni, mint ahogy a MI elképzete. Bár ki tudja? 

Ami biztos, mindenkinek érdemes beszerezni kedvenc Legjava termékét még ma, hiszen február 29-én legközelebb tényleg csak négy év múlva lesz rá lehetőség. No és senki ne felejtsen el posztolni egy fotót ezen a különleges napon és persze majd négy év múlva is. Így összehasonlíthatjuk, ki mennyire hasonlít majd 2028. február 29-én a MI által elképzelt Legjava rajongóhoz! 🙃

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support