A számok rendkívüli hatalmát a legtöbben ismerjük: egyesek számára ezek pusztán matematikai jelek, míg mások számára a titkos kódok és üzenetek rejtélyes hordozói. A számok mögötti misztikus világ azonban sokkal több ennél: egyfajta univerzális nyelv, melyen keresztül a világ összes titka megnyílik előttünk.

De mi a helyzet a gyertyákkal? Ezek a lángoló szimbólumok sokkal többet jelentenek, mint pusztán fényforrások. A gyertyák meggyújtása rituálékkal és szertartásokkal társul, melyek az idő és a tér határait átlépve összekötik a hétköznapokat a transzcendenssel. A lángok táncolása a levegőben misztikus erőket szabadít fel, melyek segítenek kapcsolatba lépni a tudat mélyebb rétegeivel.

Ha összehangoljuk a számok erejét és a gyertyák lágy fényét, valami különleges születhet. Az ősi bölcsek és varázslók évezredek óta használják ezt a kombinációt, hogy mélyebb betekintést nyerjenek az univerzum misztériumaiba.

Jó hír, hogy most nem kell kódokat megfejteni, csak egy jó számot kell tippelni a Bordány App hamarosan induló nyereményjátékán és a bordányi Fa műhely & Vimo Candle által készített ajándékcsomagját megnyerve kézműves szójaviasz gyertyákat nyerhetünk. A csomag tartalmaz 1 db Coffe latte illatú szójaviasz illatgyertyát, 1 db mini rózsa formagyertyát, 1 db mini muffin formagyertyát, 1 db szív oszlop formagyertyát valamint 1 db csavart méhviasz gyertyát is.

A játékon az app használói tudnak részt venni, ezért ha még nem töltötte le telefonjára a kis helyigényű hírküldő alkalmazást, nem árt gyorsan beszerezni és használni. A játékról az új üzenetek között kap majd mindenki értesítést, és ha már úgyis appozunk megéri végigböngészni a helyi híreket, a rendezvénynaptárt, a mindenki számára ingyenesen használható helyi bazárt vagy a különböző témákban meghirdetett felméréseket is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support