Taggyűlést tartott március 2-án a Magyar Technikai és Tömegsportklubok Szövetsége (MTTSZ) Bordányi Klubja. A lövészeket, rádióamatőröket tömörítő egyesület többek között most fogadta el a múlt év szakmai és pénzügyi beszámolóit, valamint döntöttek az idei év programjairól is. 

Tisztújításra is sor került, hiszen letelt a vezetőség öt éves mandátuma. Fábián Lajos, aki immár huszadik éve vezeti a közösséget úgy döntött, hogy szeretné átadni az irányítást egy fiatalabb tagtársuk számára, ezért nem indult el az elnöki pozíciórt.

A tagok közül harmincketten voltak jelen a szombat reggel nyolc órakor kezdődő ülésen.  Két jelölt mérettette meg magát a vezetői pozícióért: Juhász Péter és Simon Mihály neve mellé lehetett ikszet tenni. A többség Simon Mihálynak szavazott bizalmat. Juhász Péter elnökségi tag lett, ahol vezetőhelyettesnek választották. 

Fábián Lajos a továbbiakban is az elnökségben marad és segíti a közösséget. Eddigi munkája elismeréséül Simon Mihály elnök Aranyfokozatú emléklapot adott át az elmúlt 20 évben végzett elnökségi munkájáért.

Az átadás-átvételt követően, várhatóan március végén gyűlnek majd össze a klub tagjai, amikor is véglegesítik az idei évi programnaptárt és tervben van egy új alapszabály elfogadása is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support