Újabb mérföldkőhöz érkezik a napokban a BSK, hiszen a belföldi tornaszervezések és részvételek után, ezúttal külföldön méretteti meg tudását utánpótlás együttesünk. U10-es foci csapatunk az Ausztriai Wolfsberg városában vesz részt egy 67 csapatos nemzetközi tornán, ahol öt korosztályban (U10, U11, U12, U14 és U15) zajlanak majd a mérkőzések. A kupáról előzetesen tudni lehet, hogy a szervezés, az adottságok, a helyszín, de főleg a vendégszeretet, amely már az előzetes szervezések során is kiderült, mint biztosítékai lesznek annak, hogy egy remek tornát élhessenek át kis focistáink. Wolfsbergről még tudni kell, hogy a festői szépségű kisvárosba számos európai top csapat jár edzőtáborozni, de a város első osztályú focicsapata tavaly az Európa Ligában is megmutathatta magát, a selejtezőben a német Borussia Dortmund állta útjukat.

Visszatérve csapatunkra. A gárda péntek reggel kell majd útra, közel nyolc órás út vár a társaságra, így péntek délután fél ötkor érkezik meg a csoport Wolfsbergbe. Szálláshely elfoglalása, regisztráció, vacsora és a hivatalos megnyitó szerepel még az első nap programjában, hogy aztán szombat reggel 8.30-kor megkezdődjenek a küzdelmek. U10-es korosztályban 16 csapat, négy darab négyes csoportban küzd majd a trófeáért, a nevezők közt találunk osztrák, cseh, szlovák, német, lengyel és természetesen magyar gárdákat (Mészöly Focisuli SE, Gloriett SE, REAC SI) is. A BSK fiataljai 9.30-kor az ASCO ATSV Wolfsberg 2 (osztrák), 12.00-kor az ASV (osztrák), míg 14.00-kor a TuS Oberding (német) gárdájával csapnak össze. A 25 perces meccsek után vasárnap a helyosztókkal folytatódik a program, minden együttesre még két derbi vár ezen a napon. 18.30-tól díjátadó, ezt követően pedig indulás vissza Magyarországra, várhatóan hajnal 3-4 órakor érkezik vissza a küldöttség Bordányba. Hajrá srácok! Hajrá BSK!!!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support