Bordány Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve 2017. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő  – felsőoktatási hallgatók számára.  

Figyelem! A pályázat benyújtása elektronikus rendszerben történik!

A Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak.

A pályázati kiírás és a csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők a www.bordany.hu honlapról. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2016. november 8.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál kell benyújtani.

Benyújtás módja: javasolt személyesen a Polgármesteri Hivatalban.

Ügyfélfogadás: H, K, Cs: 8-16, P: 8-12.

A” típusú pályázati kiírás

“B” típusú pályázati kiírás

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support