Két hatalmas jutanyúl fészkelte be magát a bordányi Szt. István tér közepére, karnyújtásnyira a település első tojásfája mellé. A nevük egyelőre ismeretlen, úgy tudjuk a bordányiak adhatnak nevet a közel másfél méteres húsvéti meglepetés állatoknak.

A covidos helyzetben a falu vezetése fontosnak tartotta, hogy a helyiek ne maradjanak ünnep nélkül, mind a tojásfa, mind a húsvéti nyulak az ünnepi ráhangolódást segítik. A cél, hogy minél többen sétáljanak egyet a jó levegőn, és fotózkodjanak akár a fával, akár a nyulakkal.

Két nyeremény is gazdára talál majd a Húsvét kapcsán. Elsőként azt díjazzák, akinek névötletei a legtöbb lájkot kapják a település közösségi oldalán. A másik díj pedig ahhoz kerülhet, aki a legjobb, legaranyosabb képet készíti el a téren, majd tölti fel a világhálóra. Itt is a tetszésnyilvánítások száma számít majd. A nevezéshez a #nyuszikafőtéren  hastaget kell használni a kép alatt.

Külön köszönet a bordányi családoknak a tojás felajánlásokért, Kálmán Kamillának, Szilágyi Norbertnek és Palotás Józsefnek a nyúlfészek elkészítéséhez nyújtott segítségét, valamint a településüzemeltetésben dolgozóknak a dekorációk kihelyezéséért!

Áldott Húsvétot mindenkinek!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support