A Dél-alföldi ifjúsági Szövetség küldöttsége a napokban látogatott el a Szerbiában található noszai Róka tanyára, ahol az  Etnolife Egyesület ünnepélyes keretek között nyitotta meg azt a kiállítást, amelyet egy közös határon átnyúló projekt keretében rendeztek be.

A program a köszöntőket követően rövid népzenei műsorral vette kezdetét, majd ezt követően Hulló istván a szabadkai egyesület elnöke mutatta be a tanyát és vezette végig az érdeklődőket a kiállításon.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk a Dél-alföldi Ifjúsági Szövetség és a szabadkai székhelyű Etnolife Egyesület (Udruženje “Etnolife” Subotica) együttműködésében valósul meg a “Fiatalok követik a hagyományokat” elnevezésű pályázati program. Ennek az Európai Unió által támogatott projektnek köszönhetően valósulhatott meg korábban a bordányi Hermina tanya kiállításának megújítása is Bordányban. 

A “Fiatalok követik a hagyományokat” elnevezésű pályázati program az „Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia 2014-2020” elnevezésű pályázati program keretében, az Európai Unió támogatásának köszönhetően valósulhat meg.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support