Az lenne a legtermészetesebb, ha egy községben az ott működő cégek, intézmények minél szorosabbra fűznék az együttműködést, és mind partnerhálózatuk, mind tevékenységük összehangolásával segítenék egymást annak érdekében, hogy minél nagyobb sikereket, bevételt érjenek el.

Erre már több önkormányzati kezdeményezés született, de valahogy sosem sikerült egy minél szorosabb együttműködést kialakítani a helyiek között. Szeptembertől szeretné az önkormányzat újraindítani a vállalkozói klubokat, ahol talán sikerül még inkább egymásra hangolni vállalkozóinkat. Most pozitív példaként a Szarmata Régészeti Park és a Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet egy újabb együttműködéséről tudósíthatunk. A két cég a marketingjét hangolja össze annak érdekében, hogy a szegediek minél többen látogassanak el a szövetkezet szegedi boltjába és a bordányi szarmata parkba is.

Közös rádióreklámokban arra hívják majd fel a figyelmet, hogy aki a szegedi boltban Legjava terméket vásárol az kedvezményes kupont kap, amellyel a család olcsóbban látogathatja a bordányi régészeti parkot. Míg aki a park vendége, azt a Legjavások is megvendégelik a szegedi boltban egy kávéra, ha arra járnak. A kezdeményezéshez várhatóan csatlakozik majd a Bordány Hostel is, akik kedvezményes szállással kapcsolódna az együttműködéshez. Ha az ön vállalkozása is részese lenne ennek a közös gondolkodásnak, ne várja meg a következő válllakozói klubot, már most keresse meg az együttműködők egyikét ötletével!

Képünkön a szegedi bolt (Kálvária sgt. 2.)

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support