Ismét Karácsony előtt indult el a jegyértékesítés a jövő évi nyári nagykoncertre amelyet a Bordány Sportkör rendez. A már hagyományos sportpályán megrendezendő élő koncert fellépői még nem ismertek, de hamarosan lehull a lepel és megtudhatjuk kik állnak majd fel a nagyszínpadra.

2022-ben Rúzsa Magdi élő koncert, míg 2023-ban a Bagossy Brothers Company több, mint másfél órás szintén élő programja nyújtott felejthetetlen pillanatokat a résztvevőknek. A fellépők között szerepelt az elmúlt időszakban a 4S STREET együttes, DJ Náksi és DJ Dominique is.

Amit eddig tudunk: 2024. július 5-én este hét órától már megkezdődnek a színpadi programok, 21.00 órától következik az élő koncert, amely egy másfél órás DJ fellépéssel zárul, ezzel is egy egész estét betöltő programot kínálva a jegyvásárlóknak.

Mivel sokan már most a zenekarok ismerete nélkül is szeretnék biztosítani helyüket erre a térségben már várt eseményre, a közelgő ünnepekre szeretnék megajándékozni családtagjaikat, barátaikat, ezért november 24-én pénteken a jegyárusítás el is indult. A fellépők neveit folyamatosan közzéteszik a BSK közösségi oldalán, de mi is folyamatosan beszámolunk majd a friss hírekről.

Jó hír, hogy a jegyeket ezentúl a honlapunkhoz kapcsolódó bordany.jegy.hu oldalon is meg tudjákvásárolni, akár már most is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support