A Bordányi Napló és a Bordányi Hírek kapcsán zajlik egy felmérés a Bordány Appon. A magas nyomtatási költségek miatt a Bordányi Napló kiadása szünetel egy ideje, jelenleg a Bordányi Hírek jut el minden belterületi háztartásba általában hetente. A külterületeken élők a helyi üzletekben, hivatalban és faluházban jutnak hozzá a laphoz. A legtöbb helyi lapot az üzletekből és a faluház bejáratánl található K&H bankponttól viszik el a lakosok.

A felmérésben arra kíváncsiak a szerkesztőség tagjai, hogy mi a véleménye erről az olvasóknak, a bordányiaknak. Szeretnek e még olvasni, igénylik-e a helyi lapot. 

Mivel az appon nyereményjáték is zajlik, így a szokásosnál talán többen használják a telefonos applikációt, így arra is nagyobb az esély, hogy többen válaszolnak a kérdésre. Így hamarosan megtudhatjuk, ki mit gondol a helyi nyomtatott sajtóval kapcsolatosan.

(A fenti fotó a Bordányi Polgármesteri HIvatal ügyfélterében készült)

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support