Hűséges olvasóink még biztosan emlékeznek rá, hogy 2022. decemberében örömmel számoltunk be arról, hogy egy kiemelt projektünk támogatást kapott az Európai Uniótól és Magyarország Kormányától. Az EU társfinanszírozásával megvalósuló a helyi gazdaságfejlesztést célzó – az önkormányzati étterem konyhájának bővítése és felújítása –  projektünk annak idején száz százalékos támogatást kapott. 

Végre minden terv elkészült, minden szakhatóság engedélye megvan, így kiírásra kerülhetett a közbeszerzés. A kivitelezésre a szerződés aláírását követő hét hónapja lesz a legkedvezőbb ajánlatot adó kivitelezőnek.

Az  önkormányzati tulajdonban lévő épület folyamatos fejlesztéseken esett át, a földszinten legutóbb éppen az étterem rész újult meg: a járólapok cseréje és festés valósulhatott meg. Az emeleten az Egérház Alapítvány a közösségi szálláshely megújításába kezdett, itt napelemek és légkondicionáló berendezések felszerelésére került sor, valamint megvalósult a szobák illetve a közösségi tér és a kiszolgáló helyiségek festése is. Folyamatban van egy az udvarban elhelyezhető rendezvénysátor beszerzése is.

A mostani tervek szerint az épület szükséges bővítését követően egy teljesen új konyha kialakítása valósulhat meg. Az új konyhatechnológia beszerelése, valamint a bővítésnek köszönhetően új kiszolgáló helyiségek kialakítása és berendezése lehetővé teszi egy modern, költséghatékony konyha működését.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support