Eredményes évet zártak az MTTSZ Bordányi Klubjának rádiósai. A csapat Rádióforgalmazási Világversenyen 2. helyezést ért el, míg Távíró Világbajnokságon a Legeredményesebb európai csapat címet érdemelték ki. Az elismerő díjakat amerikából küldték el részükre. Az Országos Rövidhullámú Rádiós Versenyen is a dobogó 2. fokára állhattak.

Büszkeséggel tölthet el mindannyiunkat, hogy a MRASz (Magyar Rádióamatőr Szövetség) életműdíjjal tüntette ki Kisapáti Péter szakosztályvezetöt. Az elért eredményekhez és a kitüntetéshez gratulálunk!

Jó hír még, hogy a bordányi klub megkapta az Ádám Jenő Általános Iskolától azt a 3 db légpuskát, melyet már évek óta nem használtak és a megfelelő tárolásuk sem volt biztosítva. Ezzel a lövész szakosztály légpuska állománya bővült. A fegyvereket a szükséges karbantartásokat követően az iskolások is biztonságosan tudják használni a lőtéren megrendezésre kerülő edzések és versenyek során.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support