Örömmel számolhatunk be arról, hogy községünk közel 20 millió forint támogatást nyert a Belügyminisztérium az Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatásra kiírt pályázatán. A május végén benyújtott pályázaton vissza nem térítendő költségvetési támogatást lehetett igényelni, amelyhez kicsivel több, mint egymillió forint önerőt vállalt az önkormányzat.

A projekt keretében az óvoda régi négy öltözőjét és a hozzá kapcsolódó vizesblokkokat újítják fel teljesen. Kicserélésre kerül az aljzat, a fűtéskorszerűsítést követően ez a terület is rákapcsolódik majd az épület padlófűtésére, amely egy új kondenzációs kazánt kap. Az energiahatékonyság érdekében ezeket a tereket is LED lámpákkal szerelik fel.

A várhatóan a nyári szünet alatt zajló felújítás során új burkolatok, nyílászárók és szerelvények kerülnek majd beépítésre az új óvoda legrégebbi épület szárnyában.

Ezzel a fejlesztéssel már teljesen megújul a bordányi óvoda belseje, és minden bizonnyal a térség legszebb óvodája lesz.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support