A Faluház és Könyvtár a helyi rendelkezések szerint november 1. és december 18. között a lakossági kérésre megváltoztatott délutánonkénti nyitva tartással (4 órás munkarenddel) működik tovább. Az óraállítást követően délután 2-től 6 óráig lesz nyitva a ház. Az épület fűtését az elektromos fűtő berendezésekkel oldják meg.  Az adventi vásárok is megrendezésre kerülnek majd a Park téren, ezt most is, mint mindig a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat szervezi meg, amelyhez a faluház munkatársai természetesen segítséget nyújtanak. Fontos változás, hogy a vásárokat követően, 2023. január 8-ig az intézmény zárva tart majd.

2023. január 9. és április 15. közötti nyitva tartást elsősorban a községi könyvtárra és az ügyfélszolgálatra minimalizálódik, 4 órás munkarendben lokális fűtési megoldásokkal folyamatosan figyelve a rendelkezésre álló (a napelemek által megtermelt) energiamennyiséget. A Bordányi Ifjúsági Információs Pont pedig 2022. december 19. és 2023. április 15. között zárva tart majd.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support