Szeptember 8-9-én idén immár hatodik alkalommal rendezték meg a közfoglalkoztatás értékeit bemutató ingyenes rendezvényt a Városligetben. Színes programokkal, hagyományőrzéssel, vidéki ízekkel, vásári forgataggal vártak minden kedves érdeklődőt a Vajdahunyad várába.

Szociális szövetkezetünk is a kiállítók között volt, a népszerű Legjava terméket bemutató standjukon kisebb-nagyobb meglepetésekkel, termék kóstolókkal várták a Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárába érkezőket.

A bordányi stand nagyon népszerű volt, rendkívül jó lehetőség volt arra, hogy a szövetkezet dolgozói személyesen találkozhassanak a Legjava termékek kedvelővel. A két nap sikertermékei a Legjava Sárgabarack mustár, és a Pezsgős őszibarack lekvár voltak. A fővárosba felszállított mennyiség mind elfogyott ebből a termékből, ahogyan a második napon a Zserbó Lekvár is elfogyott. A szövetkezet webshopjában éppen ezért hírdetett ingyenes postázási lehetőséget, amely a tájékoztatás szerint a karácsonyi időszakban is segíti majd mindazokat, akik távolabb élnek a Legjava finomságokat forgalmazó boltok valamelyikétől.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support